FC TENSTAR MELLE

Officiële website

Stamnumer : 7206

INSCHRIJVINGEN

 

 

          Voor meer inlichtingen over de tornooien waarvoor onze ploegen zijn ingeschreven, gelieve contact op te nemen met onze

          jeugdvoorzitter, Geert Vanstraeseele, tornooien@tenstarmelle.be, 0468/48.65.89.

 

 

 

 

DUIVELTJESTORNOOI TENSTAR MELLE

Hét sportief feest van het jaar voor meer dan 500 duiveltjes U6-U7-U8-U9.

 

Meer dan 50 vrijwilligers - scheidsrechters, secretariaat, opbouw, kantine, frituur, tombola, enz... - zorgen er voor dat alle bezoekers die dag met een tevreden gevoel huiswaarts kunnen keren.

 

In de voormiddag ( van 8.30u tot 12.30u ) komen de U7 en U8 aan de beurt, in de namiddag worden de wedstrijden van de U6 en U9 afgewerkt.

 

Nadat het tornooi per categorie is afgewerkt, wordt overgegaan tot de prijs-uitreiking. Een beker voor de plaatsen 1 tot 3, een  medaille voor alle spelers.

 

Naast het voetbal kunnen alle aanwezigen genieten van verschillende snacks (hamburgers, frieten, hotdogs, verse soep en belegde  broodjes) en dranken (cava, jenever, enz...) tegen zeer democratische prijzen.

 

Inkomprijs: 3 euro, uitgezonderd voor spelers, trainer en afgevaardigde.

 

Voor een volledig overzicht van de wedstrijden, krijgen alle ingeschreven ploegen een programmaboekje bezorgd, maar tevens zijn alle uitslagen gedurende het tornooi te volgen op het groot scherm in de kantine.

CONTACTGEGEVENS

Varingstraat 1E

9090 Melle

 

Tel : 0476/91.57.60

E-mail : infotenstar@telenet.be

LIKE ONS OP FACEBOOK

Alle foto's die op deze website te zien zijn, zijn eigendom van FC Tenstar Melle. Ingevolge de wet op de privacy hebben alle betrokkenen en ouders het recht om bezwaar aan te tekenen tegen gepubliceerde foto's waarop zij of hun kinderen voorkomen. Indien zij dit niet wenselijk vinden, volstaat het een mailtje te verzenden naar ons contactadres. De foto's zullen dan onmiddellijk worden verwijderd.

 

Deze foto's mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke toestemming van de webmaster.

 

© 2017, Tenstar Melle, Alle rechten voorbehouden

 

Website door Yanis DM