FC TENSTAR MELLE

Officiële website

Stamnumer : 7206

WAT TE DOEN BIJ ONGEVALLEN

 

Indien een speler  een doktersbezoek aflegt tengevolge van een sportongeval  opgelopen tijdens een training of een wedstrijd,  moet een bepaalde procedure worden gevolg, opdat de dokterskosten zouden worden terugbetaald door de K.B.V.B.

 

Klik hiernaast om een volledig overzicht te krijgen van de te volgen procedure.

 

Het formulier van de ongevalsaangifte  vindt u onderaan.

DEFIBRILLATOR

 

FC Tenstar Melle heeft sinds enkele jaren een AED-toestel of Automatische Externe Defibrillator aangekocht.

Het toestel is bereikbaar tijdens alle wedstrijden en trainingen. U vindt het terug in het lokaal van de toiletten.

 

Onderzoeken hebben aangetoond dat een defibrillator de kans op overleven bij een hartstilstand flink doet stijgen.

Met het toestel geef je een lichte eelectrische  schok om zo het hartritme te herstellen. Het apparaat geeft gesproken instructies, werkt volautomatisch en dient enkel een schok toe indien nodig.

 

Door hieronder te klikken  kan u een opleidingsfilmpje bekijken dat u meer uitleg geeft over wat te doen  bij een noodgeval.

MEDISCH PLAN

Tenstar Melle hecht veel waarde aan een veilige sportomgeving, wat betekent dat  zaken zoals materialen, personeel en voorlichting goed geregeld moeten worden.

 

Met dit plan wil de club de spelers, vrijwilligers en andere betrokkenen inzicht geven in specifieke sportsituaties en blessurepreventie. Op die manier zorgen wij ervoor dat er veilig en verantwoord gesport wordt en dat de kans op blessures en/of ongelukken afneemt.

 

Klik hiernaast voor  de volledige versie van dit plan.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Varingstraat 1E

9090 Melle

 

Tel : 0476/91.57.60

E-mail : infotenstar@telenet.be

LIKE ONS OP FACEBOOK

Alle foto's die op deze website te zien zijn, zijn eigendom van FC Tenstar Melle. Ingevolge de wet op de privacy hebben alle betrokkenen en ouders het recht om bezwaar aan te tekenen tegen gepubliceerde foto's waarop zij of hun kinderen voorkomen. Indien zij dit niet wenselijk vinden, volstaat het een mailtje te verzenden naar ons contactadres. De foto's zullen dan onmiddellijk worden verwijderd.

 

Deze foto's mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke toestemming van de webmaster.

 

© 2017, Tenstar Melle, Alle rechten voorbehouden

 

Website door Yanis DM