FC TENSTAR MELLE

Officiële website

Stamnumer : 7206

TENSTAR MELLE ZOEKT

Aangezien wij een club in volle ontwikkeling zijn, met steeds meer leden en steeds meer sportieve en niet-sportieve activiteiten, zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers die - al dan niet tegen een kleine vergoeding - bereid zijn om af en toe een handje toe te steken om deze club draaiende te houden.

 

Heeft u af en toe wat vrije tijd, en zou u het fijn vinden om - eventueel samen met wat vrienden of kennissen - een deeltje van deze vrije            tijd te gebruiken om iets op Tenstar Melle te doen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van de volgende personen:

 

 

- Indien u op volgende dagen wil meehelpen - tegen een vergoeding van 12,50 euro per blok van 4 uur - bij de bediening in onze                           kantine:

 

                        ° dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond tijdens de trainingen,

                        ° zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden,

 

 gelieve contact op te nemen met : Natalie Blondia, natalie.blondia@telenet.be.

 

 

- Indien u over de nodige trainerscapaciteiten beschikt, eventueel over een trainersdiploma beschikt en graag één van onze jeugd-          ploegen zou willen trainen,

 

gelieve contact op te nemen met Marc De Cock, marcdecock3@gmail.com, 0483/47.26.38.

 

Meer in het bijzonder zijn wij momenteel nog op zoek naar een ntrainer voor onze U15b en naar een afgevaardigde voor de beloften.

 

 

- Indien u zich eerder aangetrokken voelt tot een meer technische functie m.b.t. het onderhoud van de gebouwen of de terreinen,

 

gelieve contact op te nemen met Hilde Polyn, rickyenhilde@gmail.com, 0496/46.33.28.

 

 

- Uiteraard zijn wij steeds bereid om onze bestuursploegen te versterken met gemotiveerde mensen.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan Tillieu, jan.tillieu@telenet.be, 0491/74.24.42.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Varingstraat 1E

9090 Melle

 

Tel : 0476/91.57.60

E-mail : infotenstar@telenet.be

LIKE ONS OP FACEBOOK

Alle foto's die op deze website te zien zijn, zijn eigendom van FC Tenstar Melle. Ingevolge de wet op de privacy hebben alle betrokkenen en ouders het recht om bezwaar aan te tekenen tegen gepubliceerde foto's waarop zij of hun kinderen voorkomen. Indien zij dit niet wenselijk vinden, volstaat het een mailtje te verzenden naar ons contactadres. De foto's zullen dan onmiddellijk worden verwijderd.

 

Deze foto's mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke toestemming van de webmaster.

 

© 2017, Tenstar Melle, Alle rechten voorbehouden

 

Website door Yanis DM