FC TENSTAR MELLE

Officiële website

Stamnumer : 7206

ALLE ACTIVITEITEN

Alle intellectuelen uit Melle en omliggende gehuchten, noteert deze datum zeker in jullie agenda! Want op zaterdag 24 februari kwissen wij er op Tenstar weer op los.

 

Teams van maximum 4 spelers nemen het tegen elkaar op, en krijgen, naast sportvragen, ook vragen over actualiteit, geschiedenis, e.d. voorgeschoteld.

 

Wie slaagt erin om dit jaar de ploeg van Tars van de titel te houden?

 

Zoals steeds wordt ook nu weer een nieuw biertje gelanceerd tegen een spotprijs en zijn er warme en koude hapjes voor wie nog een hongertje heeft.

 

Aarzel zeker om u in te schrijven. Ervaren kwissers, beginnende kwissers, of gewoon es meespelen voor de fun: iedereen zal er zeker genieten van een fijne avond.

Eén keer per jaar wordt onze kantine omgebouwd tot een danstempel.

 

Op zaterdag 24 maart ornaiseert Tenstar Melle de 5e editie van zijn Eat@Dance-party.

 

Zoals de naam het zelf zegt, wordt er die avond gegeten en gedanst.  De deuren worden geopend rond 20.00u, en tot ongeveer 22.00u worden de gasten verwend op een walking diner, die wordt verzorgd door onze huistraiteur, Keurslagerij Danny en Inge.

 

Maar tussen de gerechtjes door zal de dj uiteraard jullie danskwaliteiten op de proef stellen met een mix van muziek uit de jaren 60 tot nu.

 

Wie er ooit geweest is, komt zeker terug.

Het is jammer, maar als onze barbecue eraan komt, betekent dit dat het voetbal-seizoen er weer bijna opzit.

 

Om dit op een gepaste wijze te vieren, organiseren wij steeds een groot Jeugdvoetbalfeest, met wedstrijdjes tussen verschillende Tenstar-ploegen, wedstrijdjes tussen vaders/moeders en kinderen, en andere activiteiten.

 

Als iedereen gedoucht is, kan het echte feest dan beginnen aan onze aperitief-bar rond 15.00u.

 

Vervolgens zullen alle medewerkers die dit jaar de club hebben draaiende gehouden, in de bloemetjes worden gezet.

 

En tenslotte kunnen we genieten van een live-optreden en een uitgebreide barbecue.

CONTACTGEGEVENS

Varingstraat 1E

9090 Melle

 

Tel : 0476/91.57.60

E-mail : infotenstar@telenet.be

LIKE ONS OP FACEBOOK

Alle foto's die op deze website te zien zijn, zijn eigendom van FC Tenstar Melle. Ingevolge de wet op de privacy hebben alle betrokkenen en ouders het recht om bezwaar aan te tekenen tegen gepubliceerde foto's waarop zij of hun kinderen voorkomen. Indien zij dit niet wenselijk vinden, volstaat het een mailtje te verzenden naar ons contactadres. De foto's zullen dan onmiddellijk worden verwijderd.

 

Deze foto's mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke toestemming van de webmaster.

 

© 2017, Tenstar Melle, Alle rechten voorbehouden

 

Website door Yanis DM